LWTZ Workshop

SAVE THE DATE

Op donderdag 21 en vrijdag 22 november 2024 organiseert de LWTZ wederom de workshopdagen voor verpleegkundig specialisten en physician assistants.
Deze dagen zullen ook dit jaar weer plaatsvinden in congrescentrum de Werelt in Lunteren.

Op 21 november zal het inhoudelijke programma starten om 13.30 uur en is de inloop vanaf 13.00 uur. Deze workshopdagen zijn inclusief een diner en overnachting. Op vrijdag 22 november zal het programma afgesloten worden met een gezamenlijke lunch rond 12.30 uur.

Er wordt nog druk gewerkt aan een inspirerend programma, maar het is goed om alvast wel de data in uw agenda te zetten. Zodra het programma is vastgesteld wordt het hier op de website gepucliceerd. Houd de website dus in de gaten!
De workshopdagen zijn in eerste instantie bedoeld voor voorschrijvers. De eigen bijdrage voor deze dagen bedraagt € 100,- per persoon. Dit is inclusief een overnachting. Er is plaats voor ongeveer 25 personen.

In september zal de officiële uitnodiging met mogelijkheid tot inschrijven worden verzonden.


TERUGBLIK 2023

Op donderdag 7 en vrijdag 8 december 2023 organiseerde de LWTZ de workshopdagen voor ongeveer 20 enthousiaste verpleegkundig specialisten en physician assistants. Deze workshopdagen vonden plaats in congreshotel De Werelt, Lunteren.

Ook dit jaar was gekozen voor een mooie variatie aan sprekers en onderwerpen. Zowel vakoverstijgende als vakinhoudelijke onderwerpen kwamen aan bod. Een masterclass werd afgewisseld door de bespreking van een casus. Kortom, het was een programma voor elk wat wils.
U kunt het volledige programma hier nog inzien.