Afvaardiging NTV leden

U kunt via onderstaande linkjes doorklikken naar de pagina van de betreffende commissie of werkgroep van de NTV.
U vindt hier de taakomschrijving, bestuurssamenstelling en eventuele aanvullende nieuwsberichten die alleen voor leden bestemd zijn.

Daaronder vindt u de linkjes waarop u kunt doorklikken naar de pagina van de
landelijke (orgaanspecifieke) overlegstructuren.

De eerstvolgende NTV activiteit is het Bootcongres op 8 en 9 maart 2017.

Alle informatie vindt u onder Meetings en congressen: https://www.transplantatievereniging.nl/bootcongres-2017

Terugblik eerste NTV Young professional dag 18 november jl.
Op 18 november werd de eerste NTV Young Professional dag gehouden in Utrecht. Er waren 25 enthousiaste YP van uiteenlopende transplantatie vakgebieden naar de dag toegekomen. De deelnemers stelden zich aan elkaar voor door middel van een korte pitch, en er werden presentaties over carrière perspectieven gegeven, waarbij o.a. de inbreng van Astellas en Chiesi en van de YP organisatie van de ESOT zeer nuttig ervaren werden. Na-evaluatie wees uit dat de dag zeker voor herhaling vatbaar is.

YPD 2016.jpg