Klinisch Review Symposium

Klinisch Review Symposium 2017

Het eerstvolgende Klinisch Review Symposium zal plaatsvinden op donderdag 16 november 2017 op de vaste locatie in Grand Hotel Karel V te Utrecht.  Een routebeschrijving en informatie over parkeren vindt u via www.karelv.nl

Inschrijven
Om u in te schrijven voor deze symposiumdag kunt u onderstaand formulier invullen.

Contact:  congres@transplantatievereniging.nl of telefonisch (023) 5513016.

Karel V, Utrecht.jpg

Programma KRS 2017

Inschrijvingskosten

NTV leden € 25,-
Niet-leden € 50,-

Persoonlijke gegevens
Betaling

U ontvangt na uw aanmelding via onze website via het secretariaat een factuur die u eventueel kunt gebruiken voor declaratie binnen uw instituut.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering tot 1 november 2017 zal uitsluitend een bedrag van € 20,00 administratiekosten worden geïncasseerd, bij annulering na deze datum vindt incasso van het volledige inschrijfgeld plaats.

Hieronder de NTV activiteiten t/m einde 2017:

20-10-2017    Young Professional dag,  Utrecht
09-11-2017    Medisch Ethisch symposium,  Utrecht
15-11-2017    NTV HLA educatie dag, Nijmegen
16-11-2017    Klinisch Review Symposium, Utrecht
08-12-2017    LWTV symposium, Utrecht

2018:

Professor Jon van Rood overleden
Datum plaatsing: 31 juli 2017

Op 21 juli jongstleden is professor Jon van Rood overleden. Professor van Rood was oprichter en voormalig afdelingshoofd van de afdeling Immunohematologie en Bloedtransfusie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Lees meer.

foto Jon (002).jpeg

Voedingsadvies

Door het RIVM en de NVWA is er een  voedingsadvies opgesteld voor ziekenhuis hygiënisten die met transplantatie patiënten werken. Dit voedingsadvies gaat over het risico op het oplopen van hepatitis E in transplantatie patiënten. Het voedingsadvies kunt u hier vinden.

Transplant Library beschikbaar!

Transplant Library is vanaf 9 juni opengesteld voor NTV- leden. Een korte uitleg over de Transplant Library vindt u via het menu-item Educatie hierboven.

Basic science congres van The Transplantation Society

Datum plaatsing: 9 juni 2017

mentor-mentee award TSS2017 Victoria.jpg

Op het afgelopen basic science congres van The Transplantation Society in Victoria, Canada, werd de NTV-TTS mentor-mentee award uitgereikt aan het best scorende Nederlandse abstract. Aan Karin Boer en Fleur Peters van het Erasmus MC viel de eer te beurt deze award te mogen ontvangen.