Dagsymposium

Dagsymposium 2020

Vanwege COVID-19 wordt het dagsymposium 2020 verplaatst naar 2021, datum volgt nog.

De inschrijfkosten bedragen € 50,- voor LWTV-leden en €75,- niet LWTV-leden.
Bij inschrijving na 15 september wordt € 10,- extra in rekening gebracht.
Inschrijving is mogelijk voor maximaal 200 deelnemers, op volgorde van aanmelding. Geef bij je inschrijving aan welke twee workshops je wilt bijwonen.

Locatie: Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht
Datum: 9 oktober 2019

VERSLAG

11 november 2021: Klinisch Review Symposium
9 - 10 maart 2022: Bootcongres

Save the date - 28 mei a.s.

Webinar ter ere van: 50 jaar niertransplantatie in het Erasmus MC 'Inovatief en grensverlegend!'

‘Dat bepaal je zelf’, een boek van Menno Loos over het proces dat vanuit een burgerinitiatief geleid heeft tot de nieuwe Donorwet is uitgebracht.

Menno Loos (1974) is de drijvende kracht achter het burgerinitiatief 2 Miljoen Handtekeningen, en heeft als vrijwillig, onbetaald lobbyist jarenlang gestreden voor een nieuwe Donorwet. Op de website www.datbepaaljezelf.nl is meer informatie over het intrigerende boek te vinden en staat een link om het boek te bestellen. Zeker voor NTV leden zeer de moeite waard.

Webinar coronavaccinatie bij nierpatiënten

21 januari 2021Vaccinatie Webinar voor professionals