Bootcongres 2017

Op woensdag 8 en donderdag 9 maart 2017 zal het volgende Bootcongres van de Nederlandse Transplantatie Vereniging plaatsvinden, ditmaal georganiseerd door de Utrechtse groep. Gekozen is voor de congreslocatie Figi in Zeist.

Het is momenteel niet meer mogelijk nog abstracts in te dienen.

Inschrijvingsformulier Bootcongres
Informatie hotels
Programma Bootcongres 2017
Inschrijfformulier Patientenprogramma
Programma patiëntenparticipatie 2017
Flyer feestavond

De eerstvolgende NTV activiteit is het Bootcongres op 8 en 9 maart 2017.

Alle informatie vindt u onder Meetings en congressen: https://www.transplantatievereniging.nl/bootcongres-2017

Terugblik eerste NTV Young professional dag 18 november jl.
Op 18 november werd de eerste NTV Young Professional dag gehouden in Utrecht. Er waren 25 enthousiaste YP van uiteenlopende transplantatie vakgebieden naar de dag toegekomen. De deelnemers stelden zich aan elkaar voor door middel van een korte pitch, en er werden presentaties over carrière perspectieven gegeven, waarbij o.a. de inbreng van Astellas en Chiesi en van de YP organisatie van de ESOT zeer nuttig ervaren werden. Na-evaluatie wees uit dat de dag zeker voor herhaling vatbaar is.

YPD 2016.jpg